Бул. Владислав Варненчик 9, гр. Варна
Follow us:

ЗА UNDERLINE И ЕКИПА НИ

UNDERLINE е отдавна планиран във времето проект - мисълта за дизайн работилница просто чакаше точното време и място, за да бъде реализирана. Както много талантливи и трудолюбиви млади хора след отлично образоване и успешна кариера извън страната, търсят

пътя обратно към самоусъвършенстване в България. Ние се гордеем с изминатия от нас път и сме по-готови от всякога, за да покажем на какво сме способни. Основавахме не просто UNDERLINE, но концепция за бранд и качествена продукция на международно

издържан дизайн. Екипът на UNDERLINE има неограничени възможности! Всеки от нас е повече от професионалист в определена дисциплина. Когато убединим въображение, опит и възможности върху даден проект, няма нищо което да ни спре.

Мартина Филипова
Мартина Филипова
Управител и дизайн мениджър

В търсене на равновесието между създаване на изкуство и информационни технологии намерих нещото което ме прави най-щастлива - графичния дизайн. Вълнувам се от тенденциите в дизайна - от правилния подбор на цветове, през типографията, композицията или психологията на окото на зрителя. За мен е важно всеки проект, от който съм част да бъде не просто стилистически издържан, но да кореспондира, да живее, да функционира.
Преди стартирането на UNDERLINE завърших висшето си образование във Accademia Italiana и Nothingham Trend University - Италия едновременно с няколко много успешни стаж програми. За работа си до този момент мога да споделя, че колаборацията с колеги и клиенти от целия свят ме е обогатила безкрайно много и е една от главните причини да бъда дизайнера който съм днес.
А за проекта UNDERLINE нямам съмнения в подбора, гениалността и коректността на екипът ни - за мен е чест да бъда част от това начинание!

НАЙ-ДОБРИ УМЕНИЯ

94%
95%
89%
95%
Хюсаметин Дилсизоглу
Хюсаметин Дилсизоглу
Съдружник и Криейтив Директор

Притежавам дългогодишна практика в дизайна на десетки печатни издания. В моят опит има заложени също така 3 години като съдружник на рекламна агенция в Турция. След няколко годишна работа като графичен дизайнер в Турската Баскетболна федерация взех решението да продължа да осъвършенствам уменията си с магистратура във Florence Design Accademy - Италия - специалност графичен дизайн и визуални комуникции. Това ми дава увереността да се нарека професионалист в структурния и печатния процес. Това са едни от факторите, които подпомогнаха изграждането на идеята за Студио Ъндърлайн.

НАЙ-ДОБРИ УМЕНИЯ

95%
98%
90%
92%
Станислав Славев
Станислав Славев
Съдружник и Медиен Директор

Интересът ми към дигиталните изкуства започна от 15 годишна възраст, когато се запознах с 3Д моделиране и анимация. На 16 вече работех с клиенти от цял свят, като фрийлансър в различни сайтове. Освен интересът ми към дизайн, притежавам голям афинитет към предприемачество и нови технологии, които имат възможност да променят света. Докато следвах бизнес информатика в университет за приложни науки - Виена, станах съосновател на технологична компания BLITAB. Проектът UNDERLINE е третата компания от която съм част и е плод на много опит, идеи и желание за принос в дигиталните медии във и извън България.

НАЙ-ДОБРИ УМЕНИЯ

99%
90%
85%
90%
Дарио Мисич
Дарио Мисич
Фронтенд Разработчик

Аз съм уеб разработчик с над 10 години опит в работа с клиенти, за компании и като фрийлансър. Работил съм с множество клиенти из Европа от Холандия, Австрия, Словения, Швейцария, Босна и Херцеговина и България. Освен задълбочени знания във фронтенд разработките, притежавам и успешни проекти свързани с имейл маркетинг, SEO/SEM и реклама в социалните мрежи. Има повече от 30 уебсайта, които в момента са онлайн и са моя изработка през годините до момента и сега фокусът ми е заедно със Studio UNDERLINE да постигнем още по-страхотни проекти!

НАЙ-ДОБРИ УМЕНИЯ

96%
95%
82%
85%